Профіль

Юлиан-files-

Юлиан-files-

Україна, Дніпро

Рейтинг в розділі:

Як знайти профіль користувача i.ua через адресу ел.пошти?

Так вийшло, що я створював своєму другу електрону пошту, для того щоб вписати її в реєстрації в Скайпі, яку я також створював для нього.От проблема: він дуже давно не заходив ні на пошту не в скайп, а лист з данними(паролем\логіном\поштою\секретним питанням для зміни паролю і тд) в єдиному екземплярі віддав йому.Тепер в нього з'явилась можливість заходить в сеть, і йому знов потрібен скайп, але я і тимпаче він не пам'ятаємо пароль. Я намагався востановити його через створену мною електрону пошту, довго згадував і все ж таки відправив лист (вже навіть два)з посиланням для зміни пароля, але от ще одна проблема: я забув пароль від його пошти(в i.ua).Я пам'ятаючи відповідь на секретне питання для зміни паролю, спробував його востановити й на пошті, але секретного питання виявилось замало.Нажаль дату народження, яку я вписував в той профіль я все ж таки забув.Тому потрібно зайти в його профіль, щоб подивитись там ці данні.Але в списку друзів в мене його нема, так як я сюди заходжу не часто, а він тимпаче, і тому залишається тільки шукати його по електронній пошті.
Ось так виглядить ситуація.
Знаю, набагато легше просто створити нову пошту й новий скайп, але все ж таки краще буде зробити саме так.Прошу, хто знає, як знайти профіль людини через електронну пошту в i.ua , напишіть будьласка!

Проблема з кассетною камерою та програмою Sony Vegas Pro 12

На цій картинці помилка, що вибиває в мене коли я підключаю через FireWire кассетну відеокамеру і включаю функцію "Захват видео" у програмі Sony Vegas Pro 12, щоб оцифрувати відео з кассети.Допоможіть будьласка! Раніше так само в мене виходило переганяти відео, але тепер, відповідно помилці,  якась інша прога використовує цей пристрій(камеру) і не дає працювати программі, в якій працюю я. Коли це почалось, вибивало вікно з "Киностудия Windows Live", яке також просилось до камери, але я його видалив, тільки камеру й досі використовує якась інша программа. Можливо, можна якось можна відобразити список всього, що користується певним пристрієм, або може ця проблема може вирішитись якось по-іншому.
Буду дуже вдячний за допомогу!

Заміна звуку при підключенні.

Допоможіть будьласка налаштувати флешку так, щоб при її підключенні був не стандартний звук, а якийсь свій, і щоб таке було на всіх компьютерах.
Буду дуже вдячний за відповідь!

Допоможіть будьласка в ділі з 2-ма жосткими дисками та Windows 7

Таке діло: в мене в компі стоять два жорстких диска, і на обоїх стоїть система(і на тому і на тому), тільки раніше Windows запускалась з першого диску, а другий служив доповненною памяттю.Щось сталось, і при запуску компьютера система стала загружатись з другого жорсткого диску: взагалі то майже нічого не помінялось, хіба тільки в "Моєму Компьютері" 4 диски другого жорсткого диску(що були диск F, диск G, H та I) стали першими, а 3 що відносились до першого "С", "D", "Е" стали дисками G, H та I
Мені хотілося б знов об'явити перший диск як основний, щоб з нього запускалася система, тільки не знаю як.Підкажіть, будьласка! Буду вдячний!