Профіль

derkatsch

derkatsch

Україна, Луцьк

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

Перегляд фільмів онлайн .

Всім привіт! Користуюсь інтернетом 3G від МТС. Швидкості вистачає навіть для перегляду фільму онлайн. Тільки от трафік обмежений. Рекомендували мені переглядати в нижчій якості. Тільки на більшості сайтах якість по замовчуванні 720 HD. Окрім обмеженого трафіку в мене ще і  монітор кінескопний 17,і HD зовсім не HD. Підкажіть,хто знає сайт,де якість відео можна виставляти самому,ну так як в Ютубі,і при цьому сайт мав великий вибір жанрів фільмів (найбільш цікавить наукова фантастика).Чи запропонуйте щось альтернативне . Дякую!

Неможу налаштувати аналогове ТВ на віндовс 7.

Привіт. Допоможіть налаштувати аналогове ТВ на комп. Тюнер HVR-1100. Встановив без проблем,знайшов свіжі драйвери і все запрацювало. А от з  програмою перегляду аналогового тв не пішло. Спочатку спробував найпопулярнішу Прог-ТВ,інтернет тв і радіо є а от аналогове не стартує. Спробував Дскалер-зображення пішло,звук відсутній,лише одне шипіння. Налаштування компа та самих прог результату не дали. Оригінальну з сайту виробника тюнера не встановив бо платна ліцензія,а в іншому випадку вимагає серійник,якого в мене нема. Підскажіть може хто стикався з таким,чи в якому напрямку шукати? Чи може сам тюнер вже застарілий? 

Перезапускається комп’ютер.

Всім привіт! Тема така-коли намагаюсь підключити до компа телефон Нокіа через кабель в режимі Накопичувач(флешка) комп перезапускається,пробував інший Нокіа,інші порти-те саме.В двох інших режимах (ОВІ та Передача даних) все гаразд. Підскажіть,хто що думає. Дякую!

Нокіа С3-00,вайфай.

Всім привіт. Питання таке-придбав мобілку Нокіа С3 з вайфаєм. Заходжу в інтернет через оперу міні 8.0. за допомогою вайфай,але коли хочу щось скачати,то вайфай відключається,вмикається чи то едж чи вап і починає знімати гроші. Підскажіть,що робити,може хто стикався з подібним.

Охарактеризуйте морозилку Привілег.

Привіт. Придбав нещодавно б/в морозилку Привілег 3457 на 110л.,чотири камери. Може хто користувався подібною чи зараз користується, напишіть як вона служить,бо в неті відгуків немає. Буду вдячний за будь яку інформацію.

Охарактеризуйте морозилку Привілег.

Привіт. Придбав нещодавно б/в морозилку Привілег 3457 на 110л.,чотири камери. Може хто користувався подібною чи зараз користується, напишіть як вона служить,бо в неті відгуків немає. Буду вдячний за будь яку інформацію.

Швидкість інтернету.

В інтернет заходжу або за допомогою телефону Нокіа 3110,використовуючи його як модем,підєднаного до компа кабелем або за допомогою юесбі модему Huawei E1550 HSDPA. В обох випадках оператор МТС,2G,і навіть мережа однаково по поділках. Тільки при телефоні швидкість 460кбіт/с,а при модемі 240кбіт/с.Це так має бути? Чи можливо підняти швидкість модему хоча б до тих 460 кбіт/с?

Дирявий шифер

Як залатати дірки від цвяхів на шиферу? Можна просто запінити? Може вирізати болгаркою латки із шиферу,тоді як їх туди приклеїти? Шифер на криші,доступ лише з однієї сторони. Чи є інший хитрий спосіб?

Стерлось покриття на годиннику.

Чи можливо відновити покриття на пластиковому корпусі годинника Q&Q? Автомобільного срібного "балончика" вистачило не надовго. Чи купити новий годинник? Цей жаль викидати,служить з 2009 року,навіть батарейку ще не міняв,а от корпус полиняв. Можливо можна десь придбати новий корпус? Хто що думає?

Как определить неисправность вакуумного усилителя.

Помогите найти неисправность тормозов,дизельного авто. Проверил Вакуумный насос,подсос воздуха есть,корректор фар работает. Вроде с этим все нормально. Далее Вакуумный усилитель. При нажатии на педаль тормоза,слышен шипящий звук гдето под торпедой,стук внутри вакуумника. При пуске двигателя педаль тормоза начинает проседать гдето через 5-10сек.,медленно и еле еле,почти не заметно. Также сбился холостой ход двигателя,если это имеет какоето отношение. Сама педаль дубовая. Тормоза есть,но надо сильно давить ногой. Может кто сталкивался с такой проблемой.

Сторінки:
1
2
попередня
наступна