Деренчить мікрохвильовка

Вдома мікрохвильова піч, якщо поставити щось для приготування більш як на 10 хвилин, починає деренчати. В принципі, все працює, лиш звук тривожить.
Технічне обслуговування проводив.
Спеціалістів, що розбираються, в нас вистачає, от тільки після них зібрати те, що розібрали, важко, тому запитую тут, може хтось підскаже ще щось, окрім "Чорт його зна, що то таке"

4607 3847

Краща відповідь:

Много вариантов. В основном - вентилятор охлаждения и привод тарелки. Возможно стенка начинает резонировать - болты поподтягивай. Если есть возможность "тормознуть" на пару секунд вентилятор обдува - попробуй (но это девайс надо "раздевать"). Скорее всего резонанс :) (Надо искать шум как на дребезжащем холодильнике).

Название фильма

Итальянская комедия. Четверо стариков постоянно устраивают розыгрыши. То они туристов заставляют удерживать от падения Пизанскую башню. То организовали квартет "Священный мадригал"...
Помню, один из них был любовником жены пекаря и каждое утро, когда пекарь уходил печь хлеб, он развлекался с его женой, а потом заходил в пекарню и покупал рогалик...

До знавців серіалів

Стараюсь згадати, яку назву мав серіл, що крутивсь по ТБ N-цять років тому. Там чувак, натренований спецслужбами імітувати будь-яку діяльність, переховується від них, і, використовуючи ці навики, кожного разу займається то тою, то іншою професією. Запам'яталася фраза в заставках:
- Скажіть, ви лікар?
- Сьогодні? Так.
А якщо ще й ссилку дасте - буду безмежно вдячним

Вінда чудить

Під час включення компьютера, в момент запуска вінди, на екран вискакує невелике віконце, на якому декілька рисочок-квадратиків; доки не нажмеш на ньому "Ок" нічого не запускається.Що це?Наперед дякую за відповіді.

Alico і StarLife - що воно таке?

Запропонували працювати в системі StarLife від Alico думаю: що воно за хрень така? Хто що знає - підкажіть. Наперед всім дякую.

Чого мій комп тупо не бачить

Чого мій комп тупо не бачить деякі диски з фільмами (у брата бачить)? Що зробити, щоб комп "прозрів"?

Чи можна відео з YouTube зберегти на компі?

Чи можна відео з YouTube зберегти на компі?Інколи хочеться переглянути ще, а трафік не безліміт. Якщо стрибати раз по разу, то не наберешся скільки Мб-тів.Підскажіть, будь ласка

Що це значить?

Що може значити слово, яке звучить щось на кшалт:"гісідес"???і якою це мовою?

Дійсно, треба було одразу пояснити.Я ввів в гіпнотичний транс одного хлопця, так, випробовуючи вміння.Раптом він змінився і почав говорити ритмічно, але без рими.З теорії спірітуалізму я знаю, що треба запитати ім'я духа, що заговорив.Відповідь була, як би хтось говорив вже здалеку і прозвучало типу : "гісідес".Нещодавно я наткнувся на ті записи: МАЙЖЕ ВСЕ СКАЗАНЕ ЗБУЛОСЯ!Тепер я думаю: що то було?

Сторінки:
1
2
3
попередня
наступна