Що приготувати з качки?

До мене в морозильник залетіла качка. Обпатрана, випотрошена, все як слід. Тепер морока на мою голову: як її вимордувати, щоб вийшло і смачно, і просто. Традиційна качка в яблуках дещо піднадоїла свого часу, хочеться чогось такого-едакого...
В гугл не посилайте, я там був. Рецепти вичурно-пиндикові і для мене абсолютно мертві( в тому сенсі, що не знаюсь я на них). Хочу живих порад почути. Типу: я люблю, коли ось так...
  • 29.06.13, 13:33
М-да... Подививсь свіжим оком, що питаю і сам не зрозумів, про що мова...
Качку в яблуках готовити вмію, і дуже смачно виходить (дружина після такого, зазвичай, сердиться, що переїла, дієту перепортила і т.п). Здогадуюсь, що запечена ціляком качка не єдина страва, яку можна приготувати, проте, качине м'ясо досить специфічне і я не знаю (і не здогадуюсь) що (чи з чим) можна ще приготувати... 
Отже, якщо маєте рецептик приготування страви з качкою (окрім запеченої ціляком) буду дуже вдячний.
Також маю додати, що качка підірвалася на сокирі, тому й шукаю варіанти.

Вопрос закрыт

0