Ідентифікувати ювелірну прикрасу, роз'яснити символи...

          Вчора-позавчора у метро було знайдено (не мною) ось такий кулон /підвіска, медальон/ у формі мальтійського чи кельтського хреста з діагональними променями.

          Матеріал - метал, схожий на срібло. Спосіб отримання - скоріш за все відливка. Особливу увагу привертає його оформлення. Жінка, що знайшла його, запитала мене аби щось там розтлумачити. Ну, і звичайно))) з якого він металу?
          Пошук в гуглі за картинкою дає масу подібних за вишуканістю прикрас. Видно, це якийсь рядовий сучасний ювелірний виріб, що не може бути високовартісним. Але картинок другого такого ж виробу немає. І, крім того, оте символічне наповнення зацікавило. Далі я кручу одну і ту ж картинку, щоб все роздивитися і не крутити голову і монітор ))
        У верхньому промені короновані чоловік і жінка доторкаються до дерева,
"плодами" якого є маленькі "сонця" і "зірки" і весь сюжет освітлює велике сонце в правому кутку.

Далі якісь чоловіки звичайного вигляду в головних уборах доторкаються до "колони" увінчаної двома хрестами типу єгипетських анкхів і з птахом. Сюжет освітлюється "місяцями" з обох боків. 



Подібної "колони" доторкаються довговолосі дівчата, але тепер вже під чотирьохконечною зіркою

Нарешті в тій же ролі / позі короновані крилаті дядьки)) Сонце чи навіть два... А над деревом щось схоже на знак, що зустрічається на сучасній радіо- чи комп'ютерно-мережевій техніці...

Зворотна сторона гладка. Затерте місце біля вушка свідчить про якесь складне гальванічне покриття з двох шарів: верхнього білого (типу срібло), далі йде темний шар (можливо, оксидний). Але цей шар не твердий - дряпається шилом, і під ним йде знов білий метал...

          Ювеліри, дівчата (чи хлопці), які розуміються на сучасній моді в цих штучках, а також спеціалісти у давніх символах! Я наперед вдячний, якщо хтось повідомить щось толкове стосовно цієї речі, ну, і про походження і значення символів.  

Питання закрите

2