Телевизор Philips 4000 серии

Как настроить через встроенный тюнер DVB-S/S2 в телевизоре спутниковые каналы? Подключил кабель напрямую к телевизору. Не могу разобраться в настройках. Может кто что посоветует или ссылку на форум по этой теме даст. Сам пока что ничего не нашёл. Интересуют 

3 спутника Амос, Сириус, Хотбирд.

Позитивная музыка

Люди, подскажите пожалуйста хорошую музыку, не грустную. И так же похожую музыку на таких укр. исполнителей как Дзідзьо, Тартак, Mad Heads.

Чи набере петиція 100 тис. голосів?

Як гадаєте, чи набере петиція необхідну кількість голосів, щодо санкцій проти Президента України Віктора Януковича та членів Кабінету Міністрів України? Хто хоче підписатися, може зробити це за лінком:https://petitions.whitehouse.gov/petition/impose-personal-sanctions-president-ukraine-viktor-yanukovych-and-cabinet-ministers-ukraine-members/h58Fz30V#thank-you=p

І на Вашу думку, чи матиме наслідки ця петиція для українського керівництва?

Де можна скачати "Українські злі", та "Україна гудбай"?

Українські злі - нова українська кіноволна, яка впевнено пробиває собі дорогу на кінофестивалях і кіноекарнах. "Україна Гудбай" - це результат роботи творчої лабораторії, яка була створена для пошуків шляхів розвитку українського кіно. В рамках проекту знято 25 короткометражних робіт загальною тривалістю 10 годин. У прокатну версію альманаху увійшли лише 6 стрічок, відібраних продюсерами. Всього в реалізацію проекту, що тривав два роки, було залучено близько 500 чоловік - режисерів та сценаристів, акторів і продюсерів, операторів та звукорежисерів, художників і освітлювачів і багатьох інших. Більшість знятих короткометражок вже мають власну фестивальну біографію. В активі фільмів "Україна Гудбай" участь у двох десятках кінофестивалів по всьому світу - в Каннах, Локарно, Нью-Йорку, Москві, Санкт-Петербурзі, Більбао та ін.

Обєктивність платних тестів продукції

Чи розчаровували Вас платні тести з сайту "Справочник Потребителя" (тест.орг.юа) у виборі продукту. Наприклад товар знаходиться на лідерських позиціях у тесті. А після придбання товару, зясовується, що він не якісний.