А ви на які оцінки вчились?

Зараз даю  посилання  на  вкрай серйозний  канал, оскільки  він  фокусується  на  праці  НАСА, та всій  космічній індустрії, здається він навіть  з  України.


Вже як я  закінчував Школу,  почалось  хаосне  переписування підручників, і появився підручник  Фізика - Астрономія, тобто  предмети поєднали.

Отже по  фізиці  та  ряд  інших предметів  я закінчив на золоту медаль.

Якщо ви тільки здатні усвідомити, наскільки  вагоме  те, що почуєте  в ролику  https://www.youtube.com/watch?v=vFEjoNaOgGg

Як вважаєте:  вираз  "темні матерії  прискорюють  вселену"  чи  темні матерії  вносять  виправлення в наші підручники?

Але ж  так розумію  під фразою  "прискорюють"  означає  перерахунок  часу  і час  стає коротший.

Наприклад  час вселеної  14 мільярдів  років, прискорюється  в кожному новому підручнику  і прискориться  до часу визначеному  у  Біблії  всього  7000 років.

Майте мізки  щоб зрозуміти  зміст  https://www.youtube.com/watch?v=vFEjoNaOgGg

Блок питания GreenVision

Поки  магазин помовчує  я  проведу народну тему:


В брендовому магазині  є два розділи

1) 
Блок питания GreenVision GV-PS ATX S450/8

2) 
блок питания LogicPower LP-ATX-450-8-2SATA

У чому ж різниця?


Цитата из Библии - 64 бітна версія?

Нестандартне  питання для цього порталу:  є програмка "Цитата из  Библии"  я ставлю  на Лінукс  у Вайн, але оновилась  Лінукс  до 20 версії  і  все, програми 32 біт  не запускаються у Вайн.  Чи  є  Цитата з  Біблії   для  64 біт   систем?  Або  яку  зручну Біблію  сьогодні  встановити  в Лінукс?



Термінали в Україні для пластикових паспортів?

Тут самому треба оновити паспорт  на 45 років.


От і думаю, що паспорт  сучасного типу, зручний у своїй мобільності  але:  чи  є  сумісні йому термінали?

На сьогодні в Україні ці паспорти вирішують  тільки  візу  для міграції?

Кажуть є термінали в  смартфонах  але не всі моделі підтримують?

Що зручного  сьогодні з цими паспортами?

59 45

Краща відповідь:

Пластик приравнивается к паспорту, но настоящий паспорт - только книжечка. При оформлении чего-либо, к пластику обязательно нужна бумажная приписка, т.к. терминалов для считывания данных с пластика ни у кого нет, да и эти данные все равно должны быть распечатаны и заверены. Пластик легче потерять, на пластик есть срок годности (срок годности вашего гражданства ;) ). Скоро собираются вводить новый образец пластика, т.е. все должны будут поменять на новый образец за свой счет (и я так думаю, это не последняя замена).

Як захистити права від шахрайства місцевих компаній?

Пора міняти  лічильник газу.  Отже тимчасово  встановили  новий  на два місяці до вирішення:  ремонт старого  який пережив  термін експлуатації  20 років.  або  придбати  новій(зроблено в Україні) за 1800 грн.  Роблю звірку:  у Львові  його можна придбати за  1050 грн.  При цьому в газовому кабінеті  зазначено, що його  встановили в отоплюваному  приміщенні,  а стоїть  на веранді де зимою  мінус  температура.  Отже  за нормативами  треба ставити  лічильник з  термокомпенсацією  який у Львові  можна купити  за 1273 грн.  


Розумієте яке шахрайство  зі сторони місцевої  газової кампанії?

Чи можна захистити права?

За численними проханнями - фото жука в студію!

Отже  як звати цього  жука?


Хто  як і я не бачить  відео, даю посилання  https://www.youtube.com/watch?v=l3A8kHgPE50


838 735

Краща відповідь:

Подавляющее число жужелиц относится к хищникам полифагам, что в сочетании с высокой численностью во многом определяет их практическое значение. Из-за отсутствия определяющей зависимости от плотности вредителя жужелицы могут остановить нарастание численности вредителя ещё до достижения последним порога вредоносности. Сложность разведения, вероятно, никогда не позволит применять в отношении полезных жужелиц метод наводняющих выпусков, метод сезонной колонизации и пр., но использование щадящих средств защиты растений, продуманного расположения различных культур, правильного севооборота позволяют повысить эффективность этих энтомофагов в рамках интенсивно развиваемой сейчас стратегии рационального землепользования.

Жук почав нападати на людей!

Не  знаю як в містах  то може не домовимось, в селі  вже  багато років  з 10  або більше...  але так було не завжди, зявився жук.  Напевно дещо більший  за таргана, має броньований  вигляд чорний  з крилами,  літає  безшумно  хоч і не маленького розміру, приземляється  раптово  падінням тому на твердій поверхні  з грюком, не перший раз  падав на голову  і помічаєш  коли шевелиться, вибиваю розчіскою і падає з гупом  тобто він не зовсім легкий.  Лазять по підлозі  не один, швидко бігають.  Однак зявляються виключно  сезонно  саме в другій половині літа  і  з осені зникають зовсім.  Цього лише літа, жук почав нападати на людину, швидко підбігає  і  хватає за ногу, дуже боляче.  Укус  болючий  не можу терпіти  і я відшвирюю.  Мабуть  разів пять  вже нападали з  цього літа.  Ще ніколи не нападали.


Бачили у себе таких жуків  чи  є про них інфа?

Xiaomi Redmi 4X Як вимкнути?

Віддали  на зовсім  Xiaomi Redmi 4X  з   розбитим  екраном.


Отже  я не міняв  але це реальна робота.

Поки не готовий  треба вимкнути щоб  батарею не садити.

Скачав документацію, вимикання стандартне, але при утримування кнопки  він не вимикається а  перезавантажується.

Хазяїн  поліз  на налаштування і там знайшов  ніби вимкнути   але  сенсор  не спрацював  як він каже через розбитий  екран.

Однак в інструкції  таких даних   немає, щоб  вимикати через  БІОС.

Може він несправний?

Тоді нема мені смислу на нього тратитись.

GV-R545-1GI (rev. 2.0) після тесту

GV-R545-1GI (rev. 2.0)


Прочистив  слот, вмикаємо:  дуже слабо крутиться кулер, ГП  трохи гріється, екран  темний.  Міряю  напругу на  дроселі  він видає  1.5 В., міряю  на другому  в одну ніжку 0.9В інша  0 В.  Як торкаюсь  нульову, кулер починає швидко  крутитись  і на обох  ніжках  стає 0 В.  Вимикаю  системник,  вмикаю  і знову кулер повільно  крутиться  але через  15 сек.  БЖ  тужне  і так  увесь  час.  Поруч цього  дроселя а  він  ближче  до  гнізд  відеокарти  де монітор  і т. д.  є конденсатор  і поруч мікросхема  на ній пайка  жадненька  я прогрів  ніжки  жалом "ніж"  і  може просто  остигло  або розрядилась  карта  бо  знову наче  БЖ  не тухне але як повторив замірювання  і кулер знову  загудів  а тоді вимкнув  і увімкнув  то  почало  тушити БЖ.

Є  якісь підказки?

Модель відеокарти на відеоскрині

Так і не вдалось продати  свою  не заношену  і не надто стару  карту, а  скряги...   бо  майстерні не рідко  беруть запчастини  з донорів  то ж  сволочь   жалко  віддати 20%  від її  повної вартості.  Ремонтувати самому цікаво  але  повно не конкретної  інфи  по ремонту, враження, що ремонтують її  наосліп.  Одні ідіоти  дають  контрольний прогрів, інші  жарять  відразу, а є розумні: виявляється  від слоту, можна обміряти  чипсет омметром і дізнаємось  чи він сидить.  Різниця  між  контактами  1 Ом.  так розумію  ГП  цілий.  На ньому і кулер не  встиг запилитись  як карта потухла,  БІОС  мовчить(не сигналить).  На лупу  по шині(слот) є  наліт і плямки   чи то з часом  чи промити спреями  та просто  відставала  від материнки.  Форум підказував заміряти  напруги.  На платі лише  два  дроселі  і твердотільні конденсатори  два.  Але контрольні напруги то мабуть  більше.  


Якщо є  підказки ось  модель  https://www.youtube.com/watch?v=i8EJjy2hzEM

До речі з часу поломки не вмикав, а це років три тому.