Meta.ua

Кому належить інтернет-портал і пошукова система МЕТА? Є непідтверджена інформація, що компанія у 2007 році співпрацювала з інвест-групами «Російські фонди» і Digital Sky Technologies. 

i.ua - розділ "Новини"

Чи можна на цьому порталі у розділі "Новини" ставити свої сайти, з яких буде постачатися свіжа інформація. Чи цим займається виключно адміністрація сайту? Дякую.

4300 3342

Краща відповідь:

http://rss.i.ua/ - тут добавляются все сайты, которые нравятся http://www.i.ua/settings.php - тут включается блок RSS и на главной будут заголовки из настроенной rss-ленты по своему вкусу

Хто був у Москві?

Хто був у Москві? Розкажіть про враження - що найбільше запам'яталося? Чи хотілося б Вам туди ще раз повернутися? І подібні питання.

Фільм "Паралельні світи"

Де скачати саундтрек до фільму "Upside Down". В українському перекладі - "Паралельні світи"? Дякую!

32х vs. 64х

Розкажіть, будь-ласка, відсталому користувачу про різницю хх-бітних систем? Якась там "не бачить" більше трьох гігів оперативи, але поясніть, як це все відбувається на мікорівні рівні. Дякую! 

Windows

Привіт! Збираюсь поставити нову операційку. Тільки от з питанням розрядності зовсім не знайомий. Хочу поставити Windows 7. Процесор: Intel Core 2 Duo E8200 2.66GHz. І взагалі, чи є в когось якісь уваги та застереження перед становленням? І як зберегти ВСЮ інформацію не на системному диску? 

Формат PDF.

Така ситуація: сфотографував декілька сторінок книги і намагаюсь їх всі разом конвертувати у PDF. Все ніби добре, тільки от вихідні зображення різного розміру (роздільної здатності), тому перегляд кінцевого загального файлу не дуже приємний. Питання: Як підігнати всі вихідні зображення до одного розміру перед їх конвертуванням у PDF? (Використовую програми Picasa 3, ABBYY FineReader 11).

Дуже дякую за відповіді та поради!

Як перекласти?

Ось англійське речення: The uprated M-Sport suspension, stiffer bushes and brakes lifted from the 550i do a sufficient job of handling the near two-tone weight across daily cornering roads and in dense traffic. Все зрозуміло, окрім виділеного словосполучення. Хто знає, як перекласти? Тематика технічна. Автомобілі.

Яка пісня?

Шукаю пісню! Впевнений, друзі, хтось серед вас її знає. Ось опис кліпу: анімований, герої - напевно учасника групи з дивними тілами, але зі справжніми обличчями в дивному світі мандрують у зустрічають якусь фею, яка помагає їм боротись з різними чудовиськами. В кінці фея вселяється у величезне дияволоподібне чудовисько і воно стає добрим. Вокал здається жіночий і у приспіві всі учасники вигукують "хей!". Приблизно все так виглядає. Кліп новий. Кінець 2011 - 2012 рік. Допоможіть знайти, хто знає!  

Швидкість радіохвиль

Приблизно тиждень назад космічний апарат "Вояджер 1" перетнув межу Сонячної системи. Таким чином вперше в історії вивіши людство поза її межі. Більш детально все описано тут. Сигнали з апарату контролюючий центр отримує із затримкою аж 16 годин. Сигнали приходять у вигляді радіохвиль. А тепер питаннячко: радохвилі швидші за світло?!!