Профіль

myroslava

myroslava

Україна, Золочів

Рейтинг в розділі:

Свіжі замітки

супутникове ТВ

1) На тюнері (Globo 2000) стоїть старе програмування, зараз не маю можливості перепрограмувати. Як можна саотужки добавити кілька каналів, які є на даному супутнику, але відсутні в програмі? Тюнер eurosky es-4100 має нове програмування, але  при підулюченні пише: Нема сигналу, якщо порухати кабель супутникової  антени -з'являється сигнал, але при переключенні каналів та сама ситуація- мушу постійно поправлять кабель антени (інший тюнер в цих умовах працює без збоїв). Що це таке і що робити ?Дякую за зрозумілі відповіді!

shopping в інтернеті

Хочу купити матері ноутбук через інтернет-магазин відомої мережі,  але вагаюсь. Підскажіть,б.-л., хто мав такий досвід, чого треба остерігатись. Дякую за ваші відповіді.

Інтернет на Одещині

Підкажіть,будь ласка, вигідний базовий інтернет-пакет (для пенсіонера) в Ананьївському р-ні Одеської обл. Заздалегідь вдячна.

Правила гри

Колись в дитинстві в піонерському таборі в Трускавці мене навчили грати в карти в 'тисячу'. Минуло вже 20 років. Хотіла пограти з сином в цю гру, але зовсім не пам'ятаю її правила. Прохання до тих, хто вміє грати в 'тисячу' підказати правила цієї гри. Дякую за ваші відповіді!

Порушення iнтелектуальноi власнoстi

Чи можна розблокувати доступ в iнтернет, який заблоковано полiцiею за порушення прав iнтелектуальноi власностi? Дякую за вашi вiдповiдi!

Refurbished Комп'ютери

Що вам вiдомо про Refurbished комп'ютери? Чи це все з опери ''Дешева рибка-смердюча юшка!'' Дякую за вiдповiдi!

Для користувачiв skype

Пiдскажiть,б.л.,чи послуги skype платнi? Скiльки коштують? Яка швидкiсть потрiбна в сiльськiй мiсцевостi/Одеська обл., щоб пiдключитись(пркл.програми Укртелекому)?

Сторінки:
1
2
попередня
наступна